Driftssjefen

Driftssjefen/dagvaktens hjørne (sist endret 27/2-18)

Kontortid/brygga 09-17 fra 15 april til 30 april. (alle dagene)
                                                      09-17 fra  1. mai til 15 oktober (hverdagene)

Viktige datoer:
15. April. Vaktkalenderen blir tilgjengelig på "Min side" (gjelder medlemmer med tildelt plass)
                Dere som ønsker vakt lørdager/søndager 9-17 bes  kontakte fra samme dato for tildeling av vakt/vakter.
                    (to vakter første året.... en vakt neste år osv....)

21. April. Vår-dugnaden

1. Mai. frist for å slippe havnevakta ved å melde sin plass ledig for sommeren 2018
             (gjelder medlemmer med innskudd`s plass)    Foreningen disponerer da plassen for eventuelt utleie.

15. Mai. frist for sette seg opp på havnevakt ved å logge inn på "Min side" (gjelder medlemmer med tidelt plass)

Intro til Xmarina

For å kunne gi dere bedre service ønsker vi at alle medlemmer logger inn på våre nye hjemmesider. Alle medlemmer får ”Min Side” hvor dere kan vedlikeholde personlig informasjon og søke om sommerplass, boblehavn, opplag på land og opptak/utsetting. Dere må legge inn riktig båttype lengde og bredde. Dette er viktig informasjon vi trenger for å kunne administrere havna på en god måte. Der logger dere inn med medlemsnummer og passord som du finner nederst i e-posten. Når du logger inn vil du måtte gå igjennom en registreringssløyfe som starter automatisk. Dersom du gjør noe feil kan du starte denne på nytt fra ”Min Side”.  Har du ikke all informasjonen tilgjengelig kan du legge dette inn senere. Hvis dere ikke får det til, send en e-post til dagvakt@skarpsnobaatforening.no med medlemsnummer og hva vi kan hjelpe til med så vil Ståle ta kontakt. Det aller viktigste er at dere sjekker at e-postadresse og mobiltelefonnummer er riktig. Vi anbefaler dere å endre passord, det gjør dere på ”Min Side”. Glemmer dere passordet kan dere trykke på ”Logg inn” og ”Glemt passord” da vil dere motta en e-post med passordet. Dette forutsetter at du er registrert med riktig e-postadresse.

E-mail ble sendt til alle medlemmer 19 Januar 2017 med innloggings info.

Vintersesongen i Boblehavnen er fra 20. oktober til 23. april.

Vennligst les og følg oppslag på brygge-porten.

Båter som ikke har samme plass i sommerhavn, må ikke legges i vinterhavn før 20. oktober og må fjernes/flyttes senest innen 23. april.

Båter henlagt utenom bobleanlegget i vinterhalvåret vil bli belastet for vinterhavn-kontingent.

De som ikke har ligget i boblehavnen tidligere bør ta en titt på foreningens vedtekter som du finner på www.skarpsnobaatforening.no

Vintersesongen i Boblehavnen er fra 20. oktober til 23. april.

Vennligst les og følg oppslag på brygge-porten.

Karenslyst Båtopplag

Dersom du ikke har hatt opplag på Karenslyst tidligere bør du lese gjennom vedtektene for Karenslyst.

Bommen ved innkjøringa Sjølyst/Karenslyst er i vinterhalvåret permanent stengt. For å komme inn på området med bil trenger man en bom-åpner (ny type er med trykknapper) som kjøpes hos dagvakta.

Kontortid hverdager er 09:00-17:00 fram til 14.10. Bom-åpner Karenslyst koster kr 400,- (bankterminal)

Kontakt info, helst på E-Mail til:

dagvakt@skarpsnobaatforening.no            Mobil/SMS 45208666