Ostøya

Skarpsno Baatforening leier uthavn på Ostøya i Bærum.

Mange båter på Ostøya 1. juni 2014                                                                          Foto: Kurt Christensen

Anlegget:

Anlegget består av flytebrygger med bøyer til akterfortøyning, naust - inneholdende to store bord med sitteplasser og to Weber kulegriller. Anlegget har foreningens vimpel i flaggstanga i sommerhalvåret. Det blir holdt dugnad her samtidig som ved bryggene på Skarpsno.

All søppel må taes med til land og det forutsettes at fellesarealene ryddes samme dag som sammenkomster har funnet sted. Avfall skal ikke stå igjen til neste dag.

Vimpel:

Vi oppfordrer medlemmene til å føre foreningens vimpel når dere legger til på bryggene ved Ostøya. Kjøpes av dagvakta i Klubbhuset på Skarpsno.

Utvidelser:

Utvidelser av bryggeannlegget på steinbrygga ut mot sundet og på brygga mot gangveien, er nå ferdig og gjør det mulig med flere båter i havnen.

Strøm: (sommer 2019)

Det er nå hengt opp ny kabel med større kapasitet ned til båthuset. Sikring på 15 Amp er plassert  i skapet rett inn til venstre, sammen med 2 blå industrikontakter av samme type vi har på bryggeanlegget i Frognerkilen.

Les mer om Ostøya her

Været på Ostøya