Ostøya

Skarpsno Baatforening leier uthavn på Ostøya i Bærum.

Mange båter på Ostøya 1. juni 2014                                                                          Foto: Kurt Christensen

Anlegget:

Anlegget består av flytebrygger med bøyer til akterfortøyning, naust - inneholdende to store bord med sitteplasser og to Weber kulegriller. Anlegget har foreningens vimpel i flaggstanga i sommerhalvåret. Det blir holdt dugnad her samtidig som ved bryggene på Skarpsno.

Vimpel:

Vi oppfordrer medlemmene til å føre foreningens vimpel når dere legger til på bryggene ved Ostøya. Kjøpes av dagvakta i Klubbhuset på Skarpsno.

Utvidelser:

Utvidelser av bryggeannlegget på steinbrygga ut mot sundet og på brygga mot gangveien, er nå ferdig og gjør det mulig med flere båter i havnen.

Strøm:

Det er nå installert uttak for strøm i båthuset, som er beregnet for lading av batterier. Det er KUN 6 Amp sikring (1300 watt), slik at varmtvannsberedere og andre effektkrevende apparater vil utløse sikringen. Se bilder her

Les mer om Ostøya her

Været på Ostøya