Ostøya

Skarpsno Baatforening leier uthavn på Ostøya i Bærum.

Mange båter på Ostøya 1. juni 2014                                                                          Foto: Kurt Christensen

Anlegget:

Anlegget består av flytebrygger med bøyer til akterfortøyning, naust - inneholdende to store bord med sitteplasser og to Weber kulegriller. Anlegget har foreningens vimpel i flaggstanga i sommerhalvåret. Det blir holdt dugnad her samtidig som ved bryggene på Skarpsno.

All søppel må taes med til land og det forutsettes at fellesarealene ryddes samme dag som sammenkomster har funnet sted. Avfall skal ikke stå igjen til neste dag.

Vimpel:

Vi oppfordrer medlemmene til å føre foreningens vimpel når dere legger til på bryggene ved Ostøya. Kjøpes av dagvakta i Klubbhuset på Skarpsno.

Utvidelser:

Utvidelser av bryggeannlegget på steinbrygga ut mot sundet og på brygga mot gangveien, er nå ferdig og gjør det mulig med flere båter i havnen.

Strøm:

Det er nå installert uttak for strøm i båthuset, som er beregnet for lading av batterier. Det er KUN 6 Amp sikring (1300 watt), slik at varmtvannsberedere og andre effektkrevende apparater vil utløse sikringen. Se bilder her

Les mer om Ostøya her

Været på Ostøya